Nedavno sam pregledao web mjesto na kojem

 Je većina prometa dolazila od varijacija ključnih riječi naziva robne marke, što je rezultiralo minimalnim stjecanjem novih kupaca. 100 posjeta iz poslovne ključne riječi može generirati veći roi od 1000 posjeta iz upita za opće informacije. Kako prepoznati namjeru pretraživanja vaše tvrtke možda se pitate kako prepoznati privlači li web-lokacija vaše tvrtke kupce i rangira li se prema ključnim riječima s namjerom kupnje, a postoji nekoliko načina da to utvrdite. Korištenje anonimnih kartica anonimni način vam omogućuje pretraživanje googlea bez utjecaja na prethodne rezultate pretraživanja. U uobičajenom prozoru pregledavanja prošli posjeti (kao što je web stranica vaše tvrtke) mogu utjecati na rezultate pretraživanja i iskriviti ono što vidite.

Na primjer, ako prodajete zaštitnu

Opremu i imate stranice proizvoda za artikle kao što su zaštitne rukavice, sigurnosni pojasevi i naočale, provjerite pojavljuju li se te stranice u rezultatima pretraživanja kada koristite poslovne izraze kao što su “kupi”, “prodaj” ili “kupi .” najviše pozicije.’ ako prodajete Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024 samo u određenoj zemlji, uključite i relevantne regionalne ključne riječi. Ako vidite da je vaš proizvod ili usluga navedena na googleu za ove ključne riječi poslovne namjere, to znači da ste učinkovito rangirani prema ovim pojmovima. Pregledajte trenutni poredak u gsc-u. Imate li račun za google search console? Svaka web stranica dizajnirana za optimizaciju za tražilice trebala bi imati jednu.

Ako to učinite, posjetite službenu

Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024
Web stranicu i prijavite se na svoj račun. Nakon što se prijavite, idite na performanse na lijevoj strani, zatim kliknite na rezultati pretraživanja i filtrirajte discover the best luxury transportation prema zadnja 3 mjeseca. Nakon toga kliknite na karticu stranice kako biste vidjeli popis

Googleovih web-stranica s najvećim

Brojem klikova. Stranica s najboljom izvedbom obično je početna stranica. Možete upotrijebiti strelice na dnu za pregled uvida za svaku stranicu na kcrj vašem web-mjestu. Odredite namjeru pretraživanja za svoju tvrtku i razmislite o URL-ovima koji uključuju pojmove kao što su “usluge” ili “proizvodi”.  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *