Zajmovi za farme peradi: šest važnih stvari koje trebate znati

Perad i jaja glavna su namirnica u američkoj prehrani . Poljoprivrednici u industriji igraju bitnu ulogu u gospodarstvu i našem načinu života, posebno ako se uzme u obzir da Amerikanci konzumiraju 288 jaja po osobi i 8 milijardi pilića godišnje.

Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) reklamira da industrija peradi osigurava više od 240 000 radnih mjesta , a kako se budemo više udaljavali od ograničenja pandemije, očekuje se da će taj broj rasti.

Agencija za poljoprivredne usluge USDA-e daje prednost poljoprivrednicima u ovoj industriji zbog njihove važnosti, zbog čega nudi konkurentne mogućnosti financiranja kako bi pomogla poljoprivrednicima da rastu i povećaju svoju produktivnost, profitabilnost i utjecaj u industriji.

Dobivanje financiranja za farmu peradi

Unatoč njihovoj ulozi, upravljanje farmom peradi nije lak posao. Vaš učinak ovisi o mnogim čimbenicima koje često ne možete kontrolirati, uključujući životinje koje uzgajate, vremenske uvjete u vašem području i cijenu opreme, zaliha i farme na kojoj radite.

Kao i kod drugih tvrtki, novčani tijek ključan je za vaš uspjeh i možete očekivati ​​da ćete naići na probleme pri upravljanju prihodima u nekom trenutku tijekom trajanja vašeg poslovanja.

Neki poduzetnici u industriji odlučuju smanjiti troškove u drugim područjima svog poslovanja kako bi oslobodili novac ili si priuštili priliku za rast, ali možete sačuvati integritet svoje farme i ojačati svoje poslovanje osiguravanjem financiranja koje će vas podržavati dok rastete.

Prednosti stjecanja kredita za farmu peradi

Bilo da trebate kupiti novu opremu, opskrbiti se zalihama za nadolazeću sezonu s naporima ili zaposliti dodatno osoblje, dobivanje zajmova za peradarsku farmu moglo bi biti ono što vam je potrebno da podignete svoje poslovanje na višu razinu.

Poljoprivredni zajmovi način su na koji poduzetnici Kupite Bulk SMS uslugu mogu iskoristiti prilike za rast bez opterećenja svog novčanog toka. Uvodi trenutnu likvidnost, omogućujući vašem poslovanju da pokrije troškove, započne nove projekte i radi s najvećim kapacitetom.
Mogućnosti su beskrajne. Sa svojim novcem u ruci, možete uzgajati svoju farmu peradi kako god želite i postati glavna namirnica u vašoj lokalnoj zajednici ako već niste!

funkcije baze podataka e-pošte

Kako dobiti financiranje za farmu peradi preko FSA

FSA, ili Food Standard Agency , nudi brojne programe Revizija prethodnih i tekućih reklamnih kampanja za nove. Uzgajivače peradi koji žele ući u industriju i postojeće uzgajivače koji trebaju dodatni kapital za upravljanje svojim poslovanjem. Evo nekoliko potpora za farme peradi koje možete tražiti:

Zajmovi za rad poljoprivrednog gospodarstva

Kupite stoku, opremu i inventar uz pomoć kredita za rad farme. Možete posuditi do 400.000 dolara uz jedan od ovih financijskih proizvoda, a rokovi otplate variraju između jedne i sedam godina.

Zajmovi za vlasništvo nad farmama

Zajmovi za vlasništvo nad farmom koriste se za kupnju aub directory nove farme. Proširenje postojeće farme, poboljšanje vašeg trenutnog poslovanja, povećanje produktivnosti ili očuvanje poljoprivrednog zemljišta za buduće generacije, prema FSA . Maksimalno ograničenje zaduživanja je 600.000 USD , a maksimalni rokovi otplate su 40 godina od datuma početka vašeg financiranja.

Mikrokrediti

Kada je riječ o zajmovima i bespovratnim sredstvima za farme peradi, FSA nudi manje instrumente financiranja. Poznate kao mikrozajmovi, kako bi poduzetnicima omogućio mali priljev kapitala koji im pomaže u suočavanju s izazovima. Mikrozajmove karakteriziraju ograničeni limiti zaduživanja, do 50.000 dolara , i rokovi otplate do 25 godina.

Hitni zajmovi

Prirodne katastrofe mogu pretvoriti vašu farmu peradi u noćnu moru u nekoliko sekundi, ali FSA je proaktivno uspostavio programe pomoći .

Zajmovi za hitne slučajeve osmišljeni su kako bi pomogli poljoprivrednicima da nadoknade. Svoje gubitke nakon lošeg vremena ili prirodnih katastrofa. Ali se mogu koristiti samo ako tajnik poljoprivrede proglasi događaj. Prirodnom katastrofom ili ako predsjednik uspostavi izvanredno stanje.

Postoje i drugi programi zajmova za perad, poput zajmova za mlade i zajmova za indijanska plemena. Koje određene skupine ljudi mogu iskoristiti za potporu svojih farmi i rančeva. Za više informacija o ovim programima i njihovim prednostima posjetite web stranicu FSA .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *