Logo priča priču

Dobar logotip tvrtke ne mora biti “lijep”. Mora biti u stanju ispričati priču .

Mora biti lako pamtljiv i moći se lako izdvojiti od svih konkurenata, ali prije svega izroniti iz mora svakodnevnih medijskih podražaja pred našim očima.

 Logo vaše tvrtke mora govoriti vašoj publici

Logo za novi brend ili novu tvrtku mora biti primjeren.

Mora biti KONSISTENTAN s onim što nudi svojoj meti i primjeren s obzirom na javnost kojoj je namijenjen.

Svestranost: umijeće znati kako se prilagoditi

Logo tvrtke mora biti svestran i prilagodljiv. Mora (skoro) posjedovati karakteristike kameleona.

Mora se moći otisnuti na posjetnicu, na plakat visok 30 me Kupite ponudu za broj mobitela tara, na elegantnu brošuru ili objaviti na društvenim mrežama i web stranici.
Bez gubitka dosljednosti i vrijednosti.

 Fontovi i boje logotipa tvrtke

Odabrani font mora pomoći prenijeti istu poruku na jedinstven način. Mora biti dio logotipa na skladan i koherentan način.

Boja mora biti u stanju prenijeti u naš mozak one senzacije koje dovode do kupnje usluge, a time i mogućeg profita od strane tvrtke.

Psihologija boja : Boja utječe na našu percepciju. To je vrlo važan aspekt koji treba procijeniti prilikom izrade logotipa tvrtke.

BIJELA / SIVA Bijela se povezuje s osjećajima smirenosti, ravnoteže, čistoće, čistoće i sigurnosti. Siva, u svojim neutralnijim tonovima, može predstavljati profinjenost i trezvenost. Previše sive može prenijeti demoralizaciju ili ništavilo.
ŽUTA / NARANČASTA Boje optimizma i radosti. Žuta može izazvati osjećaj budnosti ili tjeskobe: može potaknuti impulzivne kupce na kupnju. Međutim, stvara poteškoće u čitanju medija.
CRVENA Stvara fizičku stimulaciju u ljudskom tijelu, povećava krvni tlak i apetit. Stvorite osjećaj hitnosti.
ZELENO Boja mira, zdravlja i prirode. Potiče harmoniju i potiče mentalnu ravnotežu koja donosi rezoluciju i jasnoću misli. Odaje smirenost i učinkovitost. Koriste ga ekološke, organske ili farmaceutske tvrtke.
VIOLA Boja fantazije, kraljevske obitelji i luksuza. Često ga koriste kozmetički i modni brendovi, prenosi visoku kvalitetu, ekskluzivnost i eleganciju.
PLAVA Boja pouzdanosti par excellence. U stanju je potaknuti tihu snagu, pogodnu za komunikaciju produktivnosti. Mnoge tvrtke ga koriste u svom logotipu za promicanje povjerenja i stabilnosti. Financije, osiguranje, bankarstvo, automobilska industrija, IT tvrtke sva su tržišta pogodna za plavu boju.
CRNI Boja luksuza par excellence. Moći i vlasti. Crna se također koristi u mnogim logotipima odjeće ili automobila.

Zašto pažljivo procijeniti logotip svoje tvrtke?

 

Kupite ponudu za broj mobitela

Odabrati logotip sv ખાતરી કરો કે ડેટાનો ઉપયોગ ગ્રાહકની ગોપનીયતા oje tvrtke uz poznavanje činjenica znači pravilno planirati svoju prisutnost na tržištu.

Odabir stila, boje, isplate 1 znači dati oblik poruci prema vašem kupcu.

Isplata je kratka fraza stavljena ispod brenda kojuži za preciziranje identiteta tvrtke u samo nekoliko riječi.
Na primjer? “Nike: just do it ”, “Mc Donald’s: Obožavam to ”, “Adidas, nemoguće je ništa ”, “ Redbull ti daje krila ”.

Ako želite ući na tržište (i biti vidljivi) trebali biste procijeniti i ove elemente. Što se može činiti malo važnim, ali ima temeljnu težinu u povijesti va s yeezys shoes laše tvrtke i identifikaciji kupaca s vašim brendom.

Postoje ljudi u supermarketu koji već znaju gdje pronaći proizvod koji traže samo kroz bezuvjetnu povezanost s bojama i oblicima robne marke.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *